BDO Tax & Legal Services


Uitbreidingstraat 72 bus 1 2600 Antwerpen (Berchem)
03 230 58 40 Klik om te bellen

Over BDO Tax & Legal Services

Duurzame oplossingen

De belastingconsulenten en fiscale juristen van BDO schrijven geen boeken met juridische taal die de klant amper begrijpt, maar ze geven praktische en begrijpelijke aanbevelingen die met de klant worden afgestemd en ten volle moeten stroken met zijn of haar behoeften. De oplossingen moeten wettelijk correct en duurzaam zijn. Geen fiscaal agressieve spitstechnologie maar lange termijnoplossingen.

Een mix van generalisten en specialisten

De belastingconsulenten en fiscale juristen van BDO bestaan uit een team van generalisten en specialisten.

De generalisten brengen fiscale en juridische oplossingen vanuit het brede perspectief van de bedrijfseconomische of privaatvermogensrechtelijke behoeften. De oplossingen dienen werkbaar en efficiënt te zijn. Geen kant-en-klare producten, maar een oplossing op maat van de klant en in overleg met zijn accountant, bedrijfsrevisor en eventueel andere partners.

Omwille van de complexiteit van de wetgeving heeft BDO ook verschillende specialisten. Dit zijn mensen die zich uitsluitend bezig houden met één bepaald deeldomein:
BTW
Internationaal belastingrecht
Employment Tax & Legal Services
Familiale vermogensbegeleiding

De specialisten staan ter beschikking van collega´s van binnen en buiten BDO en van klanten die op deze terreinen rechtstreeks advies inwinnen. Meestal staan zij de generalisten bij in hun all round advies aan klanten.

Ook internationaal

Een sterk internationaal netwerk waarborgt dat de mensen van BDO in meer dan 100 landen een beroep kunnen doen op collega´s die ze veelal persoonlijk kennen van internationale gezamenlijke opleidingen, en die dezelfde klantbenadering en kwaliteit hebben.

BDO Tax & Legal Services in het kort

Methoden

Advies op kantoor
Online advies
Telefonisch advies

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

BDO Tax & Legal Services


Uitbreidingstraat 72 bus 1 2600 Antwerpen (Berchem)
03 230 58 40 Klik om te bellen